Got
Per prevenir el contagi de
diferents malalties típiques a les escoles, com és el cas de la grip, hem de
fomentar uns hàbits d’higiene adequats. Els gots han de ser de plàstic, marcats
amb els noms dels infants i procurar que no s'intercanviïn entre ells. Aquest
han de portar-se a casa cada dia per tal de garantir una màxima higiene.
Carmanyola
Pel que fa a la Carmanyola, cada vegada són
més els infants que porten l'esmorzar i el dinar fet de casa. Això implica unes
mesures de condicions de refrigeració (nevera) i escalfament (microones)
adequades. Aquesta opció requereix planificar els menús acuradament i garantir
les condicions higienicosanitàries, per tal de prevenir malalties infeccioses.
Per aquest motiu es recomana seguir els passos següents:
1.
Abans
de preparar la carmanyola s'han de netejar les mans, les superfícies de
treball, així com els estris i recipients que s'utilitzaran per a la preparació
dels plats.
2.
Assegureu-vos
que les carmanyoles emprades siguin hermètiques, aptes per al transport i per a
la conservació d’aliments.
3.
Es
recomana preparar el plat amb la mínima antelació possible i conservar-lo
sempre refrigerat.
4.
La
carmanyola haurà d'anar retolada amb el nom de l'alumne.
5.
Es
netejarà la carmanyola diàriament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada